Laakerit rutisee!!1 O.o

Siinä ei tuossa autossa ollu ku yhdet vanteet, mutta kahet renkaat kuitenkin. No sain sitten kaupan piällisiksi uudet alut ja kesägummien asennuksen niiden päälle ja puhe että nouto sitten kun ovat valmiit.

No eilen tuli soitto puoli viiden aikoihin iltapäivällä että renkaat voip noutaa ja vanhan auton talvigummit tuoda. No mikäs siinä, ei ollu muitakaan kiireitä, niin lähin hakemaan/viemään. Pakkasin rinkulat auton perään ja starttasin liikettä kohti. Ajelin takatietä, ku ei ollu mihinkään kiire, eikä siinä mitään ihmeempää, onnistuin kiertämään vahingossa yhen tietyösumpun kolmostiellä tosin.

Sit ku tulin siihen liikkeen holleille, ni avasin ikkunan ku rajotus tippu neljään kymppiin ja pyöräytin liikenneympyrän kautta liikkeeseen. Liikkeen pihalla aloin sitten kuuntelemaan että siinä 10-15km vauhissa kuuluu jotain ihan ihmeellistä jurnutusta ja höristelin korviani että mikä siellä oikein on vikana, onko joku laakeri menossa tai mikä ku nuin kummallisia rutinoita kuuluu.

Hieman tuli hölömö olo kun tajusin että se oli moottori joka siellä rutisi tyhjäkäyntikierroksia. Olin kuitenki liikkeellä tolla 1.8 bensa 407 farkulla, syistä jotka kaikki farkulla tavaraa joskus kuljettaneet varmasti ymmärtää. Jos sitä noin pahasti hukkaa kosketuksen polttomoottoriin jo kolmessa päivässä, ni mitä sitä tapahtuu ku on ajanu esmes kuukauden putkeen pelkällä sähköllä? O.o

Oli muuten vaikeen tuntosta ajaa bensa-manuaalilla. Eihän siinä muista enää kytkintä painaa saati vaihetta vaihtaa, ihmettelee vaan että mikä ttu siinä on ku ei liikettä tapahu vaikka kuinka kaasua polokee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *