Eka viikko takana.

Pitääpä vaihteeksi kokeilla niinkin tyylikästä tapaa kirjotella, ku takapihalta teltasta kännykällä. =P

Viikossa nyt ei sinänsä hirviästi ehi tapahtua, mutta vahvistuu kovasti tuo mielikuva, että toi Leaf on vaan helevetin hyvä auto. Nyt varsinki ku eilen sain vaihettua noi kesärenkaat alle.

On siinäki muuten yks perhana… Mähän hain noi renkaat sieltä autonmyyjältä jo monta päivää sitte, ja nyt vasta sain alle. Eikä ollu ees kiini siitä, että ei ois ollu aikaa, vaan mutterit ei vaan sopinu. Miks hemmetissä ei voi vanteenvalmistajille sopia, että yhellä pulttivälillä olevat vanteet käyttäis kaikki keskenään saman kokosia mutterei.

Nyt on sitte kaks autoa ja neljät pultit/mutterit. Pösöön 17mm tasakantaset ja 19mm kartiolla ja leaffiin 19 ja 21mm molemmat saman kulman kartiolla. Älytöntä. Jos nakkais noi 21mm mehtään ja laittas Leaffiin talvivanteetki kiini noilla 19mm muttereil. Vähenis taas kahteen toi roudattavien momenttihylsyjenki määrä.

Talvinakit ku sai sinne minne ne kuuluu, eli kellariin talvea oottaan, ni parani kummasti tuo pito. Nyt tuntuu että on ihan samat lähtöjä tuossa ku mitä siinä vuokraamon leaffissa oli. Tulee vähä leikittyäki välillä, ainaki sillon ku ei niin oo väliä kuinka kauas pääsee.

Ja se pääseminen ei näytä olevan ongelma. Perjantai oli silleen kiireinen päivä, et tuli ajoa vähän enempi. Ensiks Tikkurilassa viemässä likka mummolaan ja si mutka hessumobiilissa ja toinen (turha) mutka motonetissä. Aamulla varauduin ja tankkasin täyteen, illalla ku palasin sieltä motonetistä, tankissa oli vielä 20km, eli pari-kolme kertaa ois käyny vielä klaukkalan keskustassa mutkin.

Ainakaa näillä säillä ei oo kantamassa mitää ongelmaa. ^^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *